Principalul obiectiv al acestui blog este să identific persoanele care nu au un loc de muncă, sau nu au surse de venit necesare unui trai decent să câștige aproximativul unui salariu mediu pe economie. Adică minim 3000 de lei/lună. Totul legal.

Din anumite statistici reiese că aproximativ 6,2 milioane de români nu au loc de muncă și sunt fără ocupație. Din diferite motive. Atunci când cele 6.2 milioane de oameni vor putea câștiga venitul mediu pe econome, neavând grija zilei de mâine, atunci și misiunea acestui blog se va încheia.

Ceea ce pot să fac eu este să te învăț cum să-i faci. Să-ți dezvălui metode.

Să te susțin și în cazul în care ai nedumeriri și vrei să mă întrebi ceva să te ajut.

Pare un vis utopic, știu, să ajuți 6.2 milionae de români, persoane fără venit să pună o pâine pe masă. Exista însă o zicală: mi-au zis că este imposibil, până în ziua în care chiar am făcut-o.

Așa că dacă vei vrea, vei putea.

Principala metodă pe care o vom aborda este cea a câștigurilor în sistem freelancing, de la un laptop. Adică muncind de acasă și de oriunde te-ai afla, bine-înțeles perfect legal.

Mai concret, vei câștiga bani, un salariu mediu, de 31756 lei, mai mult sau mai puțin, cu o oarecare marjă de eroare. Dar să nu sub 3000 lei.

Vom clarifica și lucrurile.

Vom începe în primul rând cu ceva simplu. Și anume platforma Profitshare. Impozitul pe venit pe acest sistem de marketing afiliat este reținut la sursă. Așa că nu ai treabă cu fiscul și nu trebuie să-ți faci griji.

Această metodă enunțată în rândurile anterioare…Profitshare, este doar una. Vom vedea că sunt mult mai multe.

Tot ce ai nevoie pentru început este să ai un amărât de laptop. În cazul în care nu ai deja unul, ți-l recomand pe acesta care este mai ieftin și este mai mult decât ai nevoie la început. Dacă ai deja unul, și mai bine.

Smartphone pe care să citești mailurile sper că ai. Faci rost de unul dacă nu, căci sunt și ieftineli, unele chiar bune.

Încerc să formez o armată aici. O armată de oameni independenți, care nu au nevoie să meargă la un job, ci sunt ei proprii lor șefi, independenți.

Interesul nostru principal, a celor care v-ați abonat, este să exploatăm această varietate de oportunități care se deschid prin intermediul internetului și să câștigăm. Să rămânem în mână cu 3000 de lei. Sau cu cât s-o mai face salariul mediu. Dacă vrei să câștigi și mai mult, chiar te încurajez! Și cu siguranță, se poate.

Ceea ce trebuie să știi în primul rând este că totul este legal.

Aș vrea să vă am în evidență și să păstrez legătura cu toți cei care vreți să intrați în această “armată“. Pentru asta, te rog activează notificările din browser, pentru a primi articolul imediat ce l-am publicat. Unele pot prezenta mai mult sau mai puțin interes. Însă toate sunt importante.

De-asemenea abonează-te și la postările noi, prin email, la rubrica Subscribe.

Și să vedem ce putem face.

Dacă ai orice întrebări legate de cum poți câștiga 3000 de lei pe lună scrie-mi la rubrica de contact AICI mesajul tău, sau WhatsUp: 0745289999.

Treburi pe care trebuie să reții:

#1 Venit minim 3000 de RON pe lună (împreună vom reuși),

#2 Posibilități de îmbogățire,

#3 Fii cu ochii pe mine, pe ceea ce public în fiecare zi,

#3 Ai nevoie de un laptop ieftin ca acesta (în cazul un care nu ai un laptop). Și roagă pe cineva să-ți instaleze un Windows, de preferat Windows 10.

#4 Ai nevoie de un smartphone bun, care să te notifice când primești emailuri.

Cam atât pentru început.

Vom reuși să-i readucem pe cei 6,2 milioane de oameni, din diferite zone ale țării, unele defavorizate, să ducă un trai decent. La fel și cu cei care trăiesc în orașe dezindrustrializate, și care nu oferă locuri de muncă!

De-asemenea, când ați ajuns la pragul de 3000 de lei pe lună, nu m-ar deranja un mesaj sau un comentariu lăsat. Ba dimpotrivă, m-aș bucura să știu că măcar unul dintre voi a reușit această performanță. Și împreună, să ținem legătura și să producem mai mult.