În calitate de implicat civic activ în cadrul societății de astăzi din teritoriul denumit România din cadrul UE inițiez o campanie de realizarea unei asfaltări stradale pe o uliță din Cart. Voroneț, și anume variant a treia din dreapta care duce spre mănăstirea Voroneț, aceasta fiind singura care a rămas neasfaltată dintre cele 3.

Mărturisesc că banii strânși nu știu încă cum vor ajunge să fie folosiți.

Însă cu siguranță sunt metode legale, ceva de genul de a dona bani în sprijinul administrației locale pentru asfaltare și pentru proiect.

Sper să ne auzim cu bine. Prima lopată de pietriș, de pământ, a fost deja pusă de către o femeie. Am văzut eu acest lucru. Și care nu era fin localitate.

Vrând să continui acest demers am inițiat această inițiativă, care nu sper ci sunt sigur că se va termina cu succes, pentru că noi Bucovinenii și noi Românii terminăm ceea ce am început, dacă este un lucru bun, și benefic societății locale.

Aveți mai jos formularul de donații iar dacă aveți idei cum banii pot ajunge la primărie pentru a efectua lucrările de asfaltare vă rog să-mi spuneți.